بازگشت

حذف استوری

استوری‌ها به‌صورت خودکار حذف نمی‌شوند و تا زمانی که خودتان آن‌ها را حذف نکنید، برای سایر کاربران قابل مشاهده خواهند بود.

مراحل انجام کار

1

مشاهده لیست استوری‌ها

وارد صفحه پت‌کده شده و از قسمت نمایش استوری‌ها، استوری‌های خود را پیدا کنید.

2

انتخاب استوری

استوری موردنظر خود را باز کنید.

3

حذف

روی آیکون در گوشه بالا و سمت راست استوری خود کلیک کنید .

نکات مهم

پس از حذف استوری، امکان بازیابی مجدد آن وجود ندارد

مطالب مرتبط

آیا این آموزش برای شما مفید بود؟

هنوز سؤال یا مشکلی دارید؟

بازگشت به مرکز راهنما