حذف پست
پس از حذف، امکان بازیابی آن پست وجود نخواهد داشت؛ بنابراین پیش از حذف، از تصمیم خود مطمئن شوید.
مراحل انجام کار
1
ورود به حساب کاربری
روی آیکون (حساب کاربری) در بالای صفحه کلیک کنید.
2
ورود به صفحه پستها
از منوی باز شده، گزینه «پستهای من» را انتخاب کنید.
3
انتخاب پست
پست موردنظر را از لیست پستهای موجود باز کنید.
4
حذف پست
روی آیکون در گوشه بالا و سمت راست کارت پست کلیک کرده و گزینه «حذف پست» را انتخاب کنید..

